Allmänt

En ny blogg

8th November 2016

Hej och välkommen till min nya blogg!
Efter att ha hängt på min gamla blogg i fem (!) långa år har det till slut blivit dags för mig att gå vidare och prova någonting nytt. Från och med nu är det här jag kommer hålla till när jag bloggar: på min alldeles egna hemsida. Jag kommer att ha kvar min gamla blogg (libertine.blogg.se) tills vidare, så om en känner sig nostalgisk är det bara att kika in där och läsa gamla inlägg. Själv kände jag som sagt att det var dags att kila vidare, även om det till viss del kan kännas lite underligt.

 

Jag håller fortfarande på och lär mig hur hela denna konstruktion fungerar och även om det fortfarande finns en hel del små finesser och inställningar som jag inte fattar (än), så är jag glad att det här ombytet har blivit av och att jag börjar om från ruta ett. Övervägde ett tag att överföra alla mina gamla inlägg från den gamla bloggen, men jag tror faktiskt att jag låter dem ligga kvar där. De hör trots allt till en annan tid.

 

Jag hoppas att den här bloggen kan komma att betyda lika mycket för mig som den gamla gjorde, och att ni läsare som följer med mig när jag börjar skriva här istället kan uppskattad den också.

Tack!

 

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply