Personligt Träning

Nytt försök

26th November 2016

 

Todelihoo!
I torsdags tog jag mig samman och gjorde något jag lovat att jag skulle göra ända sedan jag och bae flyttade ihop i Fruängen: jag gick och köpte ett gymkort på Fitness 24/7. Orsaken att det här har skjutits upp under ca 2 månaders tid (…) är av den enkla anledningen att jag är lat och i allmänhet aldrig varit ett stort fan av att gå på gym.

 

 

Nu kom emellertid någon sorts brytningspunkt, förmodligen utlöst av att jag och bae i söndags var extremt bakfulla och låg hela dagen i sängen och åt kebab vilket inte riktigt brukar vara sådär toppen för ens självförtroende och kroppsbild, och jag köpte kortjäveln. För att riktigt komma igång bokade jag in mig på zumba efter jobbet på fredagen – vilket jag till min stora förvåning faktiskt också gick på.

 

Och ja. Jag kan väl inte säga att jag kände sprudlande glädje när jag stod där i den osmickrande upplysta salen med alla sina enorma helkroppsspeglar och jag var naturligtvis ganska kass då jag inte ägnat mig åt någon liknande träningsform på väldigt länge, men det spelade inte så stor roll när musiken började och gruppen började dansa. Då handlade det bara om att ha roligt.

 

Zumba är och förblir en av mina absoluta favoriter när det gäller träning och efteråt kände jag mig mycket nöjd med mig själv – så pass nöjd att jag besökte tjejgymmet (så skönt att det finns! Skulle nog inte vilja gymma om det inte fanns en separat del för kvinnor) och gick 45 minuter på ett sånt där löpband. Efter det fick det räcka och jag gick hem, väldigt peppad på att komma tillbaka snart igen.

 

Jag vet inte om det här nyväckta gymintresset kommer att hålla i sig. Jag gör ju med jämna mellanrum försök att bli ~hurtig~ men om en ska skylla på det sociala arvet så kommer jag från en familj där ingen av oss är speciellt sport- eller gymintresserad och vi istället har en tendens att gosa ner oss i soffan med godis när helgen kommer, vilket har satt sig ganska stadigt i själen. Jag känner dock att för min egen skull skulle jag vilja röra på mig lite mer och inte bara däcka av trötthet när jag kommer hem från jobbet så jag ska försöka hålla igång detta nu. Jag måste!
Nu ska jag ta mig upp ur sängen och gå och gymma lol.

 

Pusshej

 


 

PS) Headerbilden för det här inlägget är en av Gemma Corrells gulliga skapelser som jag ville ha med bara för att.

 

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

3,193 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>