Personligt Träning

Fortsätter kämpa med träning

27th November 2016

 

Hej!

 

Här kommer ett träningsinlägg igen. Inte för att jag tror att ni som läsare tycker att det är så fasligt intressant och fascinerande att läsa om hur en otränad liten tös försöker komma igång med att bygga någon sorts kondition, men för att det är viktigt för mig att skriva om det för att på så vis hålla igång intresset för mig själv.

 

I fredags gick jag som bekant för första gången på gymmet här i Fruängen och kände mig extremt stolt efteråt. Boostad av det inledde jag lördagen med att powerwalka blandat med att springa på löpbandet under en timme, och nu denna söndagskväll var jag än en gång på zumba och hade 20 minuters uppvärmning för mig själv på löpbandet innan (har verkligen blivit kär i det där löpbandet nu?).

 

Ansiktet som mötte mig när jag såg mig i spegeln efter allt detta ikväll var rött, svettigt och flåsigt – men också väldigt nöjt. Som så ofta när jag tränar (vilket förmodligen också är en känsla som drabbar fler personer än mig själv) har jag en punkt precis i början när den första svetten börjar komma då jag ba ååh fy fan vad jobbigt detta är varför ska jag göra det etc etc – som sedan släpper när endorfiner börjar frigöras i kroppen. Det gör att jag känner mig så otroligt stolt och nöjd efteråt, att jag faktiskt klarade av att träna utan att ge upp.

 

img_3847

 

Jag vill inte låta som ett health freak och det är inte heller min ambition att göra den här bloggen till någon sorts träningsdagbok, men tills det här nyfunna intresset för att röra på sig har blivit en regelbunden vana i mitt liv tänker jag skriva om det. Hörde att det tar ca 3 veckor tills en vänjer sig vid att göra något nytt (sluta röka exempelvis) och jag har exakt tre veckor på mig innan jag ska flyga iväg till USA över julen (vilket obvi kommer försvåra mitt tränande), så nu gäller det att skiten sätter sig innan dess.

 

Kämpar vidare. Imorgon är det jobb igen. Vart tog den här helgen vägen?

 

Pusshej

 

 

 

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

3,193 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>