Allmänt

Tyck synd om miggg

13th December 2016

 

Brööööl.

 

Så hände det till slut. Jag har blivit sjuk. Det är i och för sig knappast någon överraskning, många är sjuka nu och jag var ju ute och reste i helgen och tröttade ut mig etc. Jag jobbade dock igår så tänkte att det inte var så farligt, kunde visserligen inte andas genom näsan av täpptheten men värre saker har hänt. Mådde ändå helt okej när jag kom hem på kvällen.

 

Imorse var emellertid DÖDEN. Om jag inte kunde andas tidigare så var det inget mot hur det kändes kl 06. Totalstopp i näsan, läppar som torkat sönder, halsen kändes som att den blivit manglad av en motorsåg. Så jävla slut och trött i huvudet och kroppen. Misär. Fick sjukanmäla mig från jobbet och gå i dvala under täcket. Är som sagt inget oväntat att jag gått och blivit sjuk, men gu vad det suger när en väl hamnat där. Bröl.

 

 

exakt

 

 

Så. Nu sitter jag uppkrupen i min lelle fåtölj i myskläder och hostar för mig själv. Förhoppningsvis hinner jag bli frisk innan det är dags för julfest med jobbet – och speciellt innan jag ska åka iväg till USA. Eeek!

Pusshej

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply