Personligt

Eeep!

5th January 2017

 

Todelihooo.

 

Tog mig samman idag och satte mig ner vid datorn för att skicka iväg mitt ungdomsboksmanus till några förlag. Har haft en liten break i hela det ståhejet nu under de senaste veckorna pga mycket jobb, rest bort etc, men nu var det alltså dags att dra igång allting igen för att inte tappa det helt.

 

Det är lite som att söka jobb, måste bara bestämma mig för en dag då jag verkligen sätter mig ner, aktivt söker och läser på om arbetsplatser jag skulle vilja befinna mig på, kontrollerar cv:t och det personliga brevet några gånger extra, skickar in, skickar in, skickar in. Måste lägga all energi och fokus på det under några timmar, för om jag får för mig att göra minsta lilla grej vid sidan av så försvinner peppen och motivationen och jag glider iväg i både tankar och handling. Och vem vet när en orkar ta sig samman nästa gång?

 

Men nu är det gjort i alla fall. Har noggrant sökt och hittat förlag som känns relevanta för mig och skickat iväg manus, sammanfattning och beskrivning av mig som person. Känner mig rätt utmattad, använder mycket hjärnkapacitet till detta eftersom jag vill att det ska bli så bra som möjligt och inget slentrianmässigt. Är också lite nervös även fast jag vet att det tar lång tid att få ett svar – om en ens får något. Nu är det bara att börja vänta.

 

 

 

Och utanför snöar det hejvilt som vanligt. Ska fortsätta läsa Stephen King’s bok Hearts in Atlantis som jag håller på med för stunden och påminna mig om att han fick hur många avslag som helst innan hans första bok blev publicerad. Hnngh.

Pusshej

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply