Träning

Tillbaka på löpbandet

10th January 2017

 

Todelooo.

 

Idag var sista förberedelsedagen på jobbet och imorrn drar skit’n igång på riktigt då alla 950 elever börjar igen. Jag har redan en massa grejs att göra i och med att jag så generöst tilldelats rollen som tillfällig kurator för junior school tills ersättaren börjar, kommer delta i alla möten med den delen av elevhälsan på skolan och har redan en förälder som hört av sig till mig angående sitt barn i fyran. Dessutom ska jag och en lärare snacka om sociala medier med alla klasser i femman denna vecka. And so it begins…

 

 

Vem vet

 

 

Och på tal om att börja, så kände jag idag att det var dags att börja med träningen igen. Kände mig ju så stolt tidigare i december när jag gymmade och dansade zumba som en vilde, hade äntligen hittat ett flow och lyckats hålla det uppe. Sedan blev jag groteskt förkyld och när jag återhämtat mig från det åkte jag till USA i två veckor och när jag kom hem därifrån blev jag sjuk igen så då kan en ju säga att allt gick åt helskotta. MEN! Nu är det alltså dags igen.

 

Jag powerwalkade och sprang i intervaller på löpbandet under en timme och stretchade och gjorde styrkeövningar i tjejgymmet efteråt. Känner mig ganska mör nu, men samtidigt väldigt nöjd. Jag har ju mått så bra sedan jag skaffade mitt gymkort och så vill jag att det ska förbli. Ska fortsätta släpa mig till gymmet fastän jag ofta är trött som ett as efter jobbet, och när det finally blir ljusare och varmare ute ska jag börja cykla. Jag kan klara detta! Får bara inte tappa motivationen, måste få in vanan.

 


 

Nu ska jag emellertid pussa lite på bae och sedan spela Sims. Mina två favoritsysselsättningar om kvällarna.

 

Pusshej

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

3,193 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>