Fitta, Mens & Livmoder Skolkurator Träning

Veckan som gick

14th January 2017

 

Todelihoo.

 

Det är den första helgen efter att jobbet började igen och även om det bara gått en vecka känns det som så mycket längre. Eleverna har ju bara varit på skolan under tre dagar (de började i onsdags), men det har ändå hänt ganska mycket grejer som jag i egenskap av kurator måste ta tag i. Tyvärr en del tjejbråk som är mindre skoj att reda ut, men också några kära återseenden med mina s.k. “stammisar” som jag nu planerar hur jag ska gå vidare med under den här terminen.

 

Dessutom har jag haft varsin lektion med alla klasser i femman, eftersom jag konstaterade tillsammans med skolsköterskan att de behövde få snacka lite om sociala medier och vad en kan göra där. Det var väldigt kul att presentera sig för dem, lät dem gissa vem jag var och fick en del intressanta förslag (PRAO-elev? Vår lärares dotter?) och så berättade jag att jag kommer agera junior school-kurator för dem i väntan på att den nya börjar. Sedan snackade vi om sociala medier och nätmobbning i en timme och vart en kan vända sig om livet känns tufft. Har aldrig haft lektioner med så unga kids förut, men kändes som att de lyssnade och förhoppningsvis fastnade något av allt det vi sa.

 

I övrigt har jag inte så mycket mer spännande att berätta, förutom att jag har mensvecka i min p-pillerkarta och det är bajs. Brukar ju hoppa över den veckan annars pga orka mens, men tänkte nu att det kunde vara bra att släppa ut lite avfall, så att säga. Ont i livmodern och en stor del av underkroppen, svullen och deppig är bonusgrejer jag fick ta del av till följd av det. Glömmer bort ibland vilket ståhej det är när blodet ska ut, håhåjaja.

 

Men nu kan i alla fall ingen säga “det blir bättre om du tränar!” för jag har släpat mig iväg till gymmet tre gånger den här veckan och känner mig faktiskt stolt. Igår var det äntligen dags för zumba igen efter ett flera veckors långt uppehåll och jag dansade som en toka. Det var min favoritinstruktör som ledde passet och det blev inslag av både irländsk folkdans (riverdance!) och dans till musikalen Grease. Det var skoj och jag ser verkligen fram emot att komma igång med träningen igen.

 

 

Även om en känner sig lite halvseg efter veckans jobb…


Nu ska jag lämna toaletten (yes, sitter på dass och bloggar) och hitta på något myspys med bae. Ikväll blir det utgång med en nära vän till mig från jobbet. Får se var vi hamnar.

Pusshej

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

3,193 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>