Allmänt

Friyay

3rd February 2017

 

 

Todelihooo.

 

Det är fredag och thank you lord. Jag har skrivit detta förut, men den här dagen har verkligen varit CRAY. Minns att jag i början av dagen skickade något meddelande till bae om att jag var trött och ba ville ta det lugnt under morgonen, vilket jag senare fick äta upp eftersom förmiddagen och framåt blev helt fullsmockad. Träffade så många elever att jag inte ens hade tid att äta lunch, vilket inte hänt under all den tid jag jobbat på denna skola.

 

Jag vet inte riktigt vad som hände, det var en fredag där många behövde hjälp helt enkelt. Till min kollega skolsköterskan som sitter i kontoret bredvid vällde det in kids som behövde hjälp med någon liten fysisk åkomma och när hon inte var där kom de till mig. Sedan började mina äldre elever strömma till och mötena blev längre än jag trodde + en massa efterarbete, alltså remisser att skriva, föräldrar att kontakta etc. Vissa ville in i vilorummet och hej och hå. Plötsligt var klockan långt över ett och då hade matsalen stängt, så det fick bli banan och kanelknäcke till lunch. Inte undra på att en känner sig lite lightheaded nu.

 

Men, men. Det var den fredagen. När jag slog ihop datorn och stack hem kände jag ändå att jag gjort det jag skulle under dagen och att det var dags att släppa jobbet och gå hem. På måndag tar vi nya tag och allt det där.

 

 

 

 

Sen tänkte angående det jag skrev igår om kroppskomplex och viktångest (tog inte bort inlägget, känns starkt), så följer jag en massa kroppspeppiga konton på Insta som kan vara värda att kolla in om en vill ha mer body positivity i sitt liv. Några bra är Hanna Hostebo, Chipsqueen, babe_ebba och Riechellig. Deras poster om kroppen får mig alltid på gott humör när jag känner mig nere som igår, både tack vare deras coola bilder och välskrivna texter. Om jag vågade skulle jag starta ett likadant konto, men for now nöjer jag mig med att ta del av deras awesomeness som följare.

 

Nu äre middagstime. Bae har kommit hem från Malmö och den här fredagen kunde ej kännas bättre.

 

Pusshej

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply