Allmänt

Recap av helgen

5th February 2017

 

Todelihoo.

 

Det här måste väl vara den gråaste helgen på det här året. Inte för att jag minns att det varit speciellt mycket sol under de andra helgerna heller, men alltså… Att inte ens se solen på ett antal dygn kan väl göra vem som helst lite down. Idag har det dessutom regnat något slags grått slask från himmelen, för att göra det hela snäppet deppigare. Varför inte, liksom.

 

Men. Förutom att den här helgen rent vädermässigt har varit grå så har den faktiskt också varit väldigt chill. Jag och bae har mostly bara tagit det lugnt tillsammans, kollat klart på säsong två av Steven Universe (en av de bästa tecknade serierna jag någonsin sett, kommer skriva mer om den senare) och så har jag promenerat från Fruängen till Odenplan vilket tog ca 2 timmar och gav mig stora känslor av hurtighet samt en trevlig förkylning. Men jag är ganska stolt över att jag gick genom halva stan i alla fall, lyssnade på en massa podcasts under vägen och var i min egen värld.

 

Nu ikväll har jag svarat på frågor till min spalt i Empower Magazine, inom kort kommer allt material att publiceras på sidan och projektet kommer att dra igång på allvar. Det känns fortfarande ganska ovant, nu har bilder och information om oss på redaktionen lagts upp och allting är så verkligt, inte längre någonting som endast existerar i planeringsstadiet. Vågar knappt tänka på hur fett det kommer bli när vi får upp allting vi faktiskt skrivit om där också.

 

 

 

Nu sova. Dags för yet another jobbvecka imorgon och med tanke på hur cray allting slutade i fredags så lär det ju finnas en hel del att tag i på måndagen.

 

Pusshej

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply