Allmänt

Vinterlängtningar

8th February 2017

 

Todelihooo.

 

Förkylningen håller i sig. Spänningen är på topp. Idag var jag hemma från jobbet och kryade på mig. Som jag skrev i gårdagens inlägg hade jag lite dåligt samvete för att jag var tvungen att vara hemma, men sedan jämförde jag det med att försöka jobba när jag mådde som jag gjorde imorse och då var det eh, nej. Inte en chans. Nu måste jag vila bort denna förkylning.

 

 

:-))))))

 

 

I samband med att jag varit hemma och tagit det lugnt idag har jag hunnit känna mig lagom livskris:ig. Har skrivit om det förut, men brottas ganska ofta med känslor av att vilja ~något mer~ och komma vidare i livet eller whatever. Har ju mina sexologdrömmar som existerat sedan långt innan jag ens började plugga till socionom och jag är i princip säker på att jag kommer att söka till masterprogrammet vid Malmö högskola till hösten.

 

MEN… På samma gång ser jag på min Facebook- och Instafeed vänner som reser iväg till alla världens hörn och det gör ju mig självklart sugen på att tagga iväg någonstans själv. Jag är i och för sig inte förvånad, hade exakt likadana känslor vid den här tiden förra året: kollade på resor konstant, skrev till folk och undrade om de ville åka iväg med mig, jämförde flygpriser och blabla. Det här eländiga harvandet i mörkret och slasket har liksom den effekten på en.

 

Ska dock försöka lära mig lite av förra årets händelser och inte förhasta mig. Har en tendens att bli alltför carried away när jag längtar efter något och släpper all vett och sans och ba wuuu fuck allt jag ska resa jorden runt tjoho. Nu försöker jag istället ta det lugnt. Funderar på att plugga utomlands så jag håller på och skriver till studievägledare och reseförmedlare och frågar hur jag går till väga för att plugga till sexolog – eller något snarlikt – utomlands. Gör det den lugna vägen. Samtidigt som jag längtar efter att komma iväg och göra något annat.

 

It’s that time of the year… Håhåjaja. Åker till Finland i helgen så det blir ett litet ombyte i alla fall, haha.

 

Pusshej

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply