Allmänt

Maanantai

13th February 2017

 

Todelihoo.

 

Alltså denna trötthet. Varje dag slår den till vid lunchtid och hänger sig kvar som en envis klump, jag blir som ett barn som inte fått sin eftermiddagsvila och har mycket svårt att fokusera. Det var kämpigt att hålla sig vaken under hela tunnelbaneresan hem och jag märker dessutom att det tagit oerhört lång tid för mig att ens skriva dessa få meningar eftersom hjärnan inte alls vill samarbeta och jag håller på att somna med jämna mellanrum. Det är måndag.

 

Sen beror också en stor del av tröttheten på att jag kom hem ganska sent igår, till följd av att flighten från Helsingfors till Arlanda var försenad. Hade inte sett bae sedan torsdagsmorgonen så ville inte heller bara gå och lägga mig direkt när jag kom innanför dörren, varpå vi låg vakna och snackade ett tag innan sovdags. Det var obviously mycket mysigt och välbehövligt, men resulterade i att jag somnade för sent för mitt lilla pensionärs-jag och nu har en sömnskuld att ta igen. HÅHÅJAJA.

 

Men Finland var kul i alla fall. Ej varit där på två månader så det var dags att hälsa på igen. Träffade mina släktingar, vandrade runt i vinterkylan (det fanns snö!) och hade det chill. Hann även med att träffa en gammal vän till mig som jag känt sedan vi var små, där fanns mycket att snacka om och ta igen. Ibland blir jag lite nostalgisk över att jag bodde i den här staden under en så stor del av min uppväxt, klassiska tankar som vart tog tiden vägen etc.

 

 


Nu är det back to reality som gäller med jobbjobbelijobb. Var ju sjuk förra veckan så det känns verkligen som att kastas in i allting igen med full fart, det är provtider och många är stressade och deppiga nu. Antalet elever som vill ha kontakt med en stiger och jag gör mitt bästa för att hinna ta emot alla och klämma in så många som möjligt i mitt schema utan att missa lunch (den dagen var kämpig), samtidigt som jag försöker battla den här envisa tröttheten.

Nu ska jag försöka att inte somna.

Pusshej

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply