Allmänt

Snabb recap

16th February 2017

 

 

Todelihooo.

 

Har precis kommit hem från jobbet och i vanlig ordning kastat av mig alla kläder eftersom jag går in i mysmode så fort jag kommer innanför dörren. Vill egentligen bara genomföra mina vanliga kvällsrutiner – dvs äta middag, mysa med bae, ta kvällsdusch, kolla Steven Universe och spela Sims – men jag har bestämt mig för att skriva en liten trudelutt också.

 

Igår var jag på möte med min s.k. vulvagrupp och det var trevligt, vi pratade om sexualitet kopplat till skam och det blev väldigt personligt och emotionellt. Alla hade på något sätt upplevt skam i förhållande till den egna sexualiteten och vi pratade om det både på samhälls- och individnivå. Tycker verkligen om personerna som är med i gruppen och känner att vi har en fin gemenskap, inget är pinsamt, tabu eller “fel”: alla får säga vad de vill och vi respekterar varandra. Myspys.

 

I skolan, aka jobbet, är saker smått turbulenta just nu. Har fått höra att just de här veckorna innan sportlovet har en tendens att vara vilda så det är väl det som händer nu. Jag snackade med tre olika föräldrar i rad under eftermiddagen via telefon, missade halva elevhälsomötet p.g.a. en elev satt inne och grät hos mig, hade möte med ett killgäng som varit taskiga mot en tjej, hängde en del nere i junior school och så slutligen var det ett par elever som fick för sig att spruta ner en hel toalett med brandsläckarskum. So that was fun. Turbulenta tider, indeed. Jag är glad att vi är ett starkt elevhälsoteam som tar tag i skiten tillsammans och hjälper varandra, det är det som gör jobbet kul.

 

Och så var det ju Alla hjärtans dag i tisdags. Jag är egentligen inte ett speciellt stort fan av den högtiden, tycker mest den är irriterande och kommersiell, men jag och bae hade det i alla fall trevligt tillsammans och jag kände mycket löv för honom som vanligt. Det var det viktigaste för mig.

 

Det fina med att bo tillsammans!

 

Håhåjaja. Mest funderar jag på vart jag ska resa under påsken. Måste komma iväg någonstans, annars blir jag tossig. Ska bara bestämma mig vart först. Vi får väl se.

Pusshej

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply