Allmänt

En vecka kvar till sportlov…

19th February 2017

 

Todelihoo.

 

Helgen går mot sitt slut och som alla brukar påpeka har den flugit förbi alldeles för snabbt. Jobbveckan som kommer nu är emellertid den sista innan sportlovet så om den bara kan få passera hyfsat smärtfritt är det en väldigt lugn vecka som väntar därefter (inga elever på skolan!). Då blir det en chans att andas ut lite, för både elever och personal.

 

Jag ska vara på skolan under sportlovet och efter att jag fått undan allting jobbrelaterat så tänker jag pyssla med mitt bokmanus, fick ju kritik och förslag på förbättringar från Bonnier Carlsen som jag ska ta tag i nu när jag äntligen har tid. Ska granska mina karaktärer och handlingen och ändra det som behöver ändras, fördjupa och vässa intrigen, få personerna jag skriver om att kännas mer nära. Jag saknar att skriva på mitt manus, men jag måste vara i rätt mindset för att orka, annars flyter alla ord bara ihop. Förhoppningsvis får jag den boosten nu under lovet.

 

 

När motivationen sviker </3

 

I övrigt är läget bra. Jag och bae har haft en lugn helg, vi dricker inte sedan ett par veckor tillbaka (nykterister på obestämd tid eller whatever) och har inte gjort så mycket mer än varit ute och vandrat lite, lagat god mat, gosat, kollat film (Doctor Strange, jag gillade den skarpt! Vilka visuella effekter!) och gejmat. Jag tycker det är väldigt skönt, är omgiven av så otroligt mycket folk i veckorna (ca 1000 elever + personal på skolan, hallå?) så på helgerna vill jag bara befinna mig i tystnad och lugn. Kanske får mer energi nu när dagarna blir ljusare, men for now är det skönt att bara chilla.

Selfie med kuratorsrummet

 

 

Nu är det nog dags att stiga upp ur sängen, ska försöka väcka sjusovar-bae lite diskret. Vi har byggt på vår samling av udda möbler och fått en gammal bokhylla av hans pappa som vi försöker bygga ihop, det är såna där vuxenpoängsgrejer som en ägnar sig åt nuförtiden.

 

Pusshej

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply