Allmänt

Sportlovet är här!

24th February 2017

 

Todeloooo.

 

Nu har arbetsveckan kommit till sitt slut och det har officiellt blivit sportlov. Som jag skrev i det tidigare inlägget kändes det som att det varit ganska dålig stämning på skolan med en del tjafs och onödigt skit som hänt, men jag kan turligt nog säga att min inställning svängde runt under torsdagen och framför allt idag på fredagen, och det var skönt att kunna gå hem nu för någon timme sedan utan att vara på dåligt humör.

 

Kort sagt var det en bra fredag idag. Snackade med många elever i korridorerna och åt lunch med en av dem, tyckte det var väldigt trevligt och blev glad av att kunna sitta och prata med dem om roliga saker och inte känna att en behövde skälla på dem och hålla på. När det är såna här bra dagar tycker jag verkligen så mycket om eleverna och älskar mitt jobb. Får liksom en extra boost att vilja vara där för dem och hjälpa till så mycket jag kan. Förhoppningsvis håller det i sig efter lovet också.

 

<3I övrigt firade vi min mammas födelsedag igår, först med middag på Berns och sedan musikalen Book of Mormon på Kinateatern. Musikalen var verkligen – i brist på bättre ord – speciell, och som jag skrev på Instagram märktes det verkligen att den är skriven av skaparna till South Park. Mycket långt-över-gränsenhumor och kiss-och bajsskämt, ett oerhört tramsande i kombination med stundtals väldigt hemska och allvarliga scener. Rent musikmässigt så var det fantastisk dans och sång, och extra kul var det att skådespelarna ibland hade svårt att hålla sig för skratt vilket bara fick publiken att skratta ännu mer. Lite “breaking the fourth wall”, som det kallas. Så jag rekommenderar den, trots allt!

 

 

 

Nu ska jag gå in i fredags-mode, vänta in bae som slutar senare än jag och sedan äta middag tillsammans. Det känns oerhört skönt att det är sportlov nu och även om jag ska jobba nästa vecka så blir det ändå skönt att befinna sig i tystnaden på skolan och återhämta kraft så att en orkar med veckorna innan påsklovet, haha.

 

Pusshej och trevlig helg!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply