Allmänt

Tillbaka till verkligheten

6th March 2017

 

Todelihoo.

 

Sportlovet är över och alla ungar är tillbaka på skolan. Precis som jag kände under jullovet så har jag på ett sätt saknat dem och det var kul att träffa mina kids idag för uppföljningssamtal eller bara det vanliga kolla-läget-snacket. Fick också en ny grej att ta tag i (återigen en situation jag inte riktigt varit med om förut och måste klura lite på), så det är verkligen full rulle som gäller fastän det nyss var lov. Men det är skönt att ha grejer att göra igen.

 

 

Tramsade loss på Snapchat under sportlovsveckan. Heter kapten_fine om någon vill bli vän med mig <3

 

 

I övrigt består livet av en del funderingar. Mitt och baes hyreskontrakt går ut i maj så vi funderar lite på var vi ska bo efter det, ska kika på en lägenhet ikväll faktiskt och se om det möjligtvis kan bli något. Annars funderar jag på vad jag vill jobba med i höst, eller om jag ska plugga till sexolog som jag ju drömt om i hundra år. Eller resa iväg någonstans… HÅ! Så mycket funderingar. Dessutom håller jag på och skriver på mitt bokmanus som en toka så borde väl kanske fokusera på att få klart det innan jag börjar ta itu med alla andra ~life choices~.

 

En skön paus från alla stora val var helgen, jag åkte till Uppsala efter jobbet i fredags och hängde med min familj i dagarna två. Hann även träffa en gammal gymnasiepolare som numera pluggar i Lund samt en annan vän från back in the days. Vi konstaterade att vi tillsammans utgör en ganska udda trio, men vi har ack så roligt när vi väl ses. Kändes kul att träffa lite gamla bekanta, är så caught up av jobb i veckorna att jag emellanåt glömmer hur fina polers jag har. Annars var det trevligt att bli ompysslad av mamma hemma. Fick ett litet mini-sportlov i alla fall.

 

Håhåjaja. Allting ba rullar på.

 

Pusshej

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply