Allmänt

Söndagsmys

19th March 2017

 

Todelihoo.

 

Vågar en faktiskt tro att våren har kommit nu? Jag sms:ade med min mormor i Finland som sa att de har snö där borta, vilket får mig att tro att det när som helst kan slå till här också. Det är ju lite det en får vara beredd på i den här delen av världen. Men ändå… Det är så ljust och soligt ute och vi kan sitta med fönstren öppna och inte frysa ihjäl. Det är lite som att vakna ur ide. Hurra!

 

 

 

I mitt förra inlägg skrev jag ju lite om att jag orkar göra mer grejer nu när vi går mot ljusare tider (sociala aktiviteter alltså), och det har jag funderat på en del under den här helgen. Jag och bae har en tendens att isolera oss lite grann under helgerna, vi är båda myskorvar som tycker om att gejma, kolla på serier/film och pyssla med våra respektive kreativa projekt (han sin grafiska design, jag mitt bokmanus). Det är väldigt skönt att vara synkade på det planet, alltså att vi kan sitta i varsitt hörn i samma rum och göra våra egna grejer.

 

Men så vore det ju också kul att hänga lite mer med våra gemensamma kompisar. Jag saknar att ha spelkväll som vi brukade ha ganska ofta förut, eller att bjuda hem folk på middag. Det är ju så lätt att fixa egentligen, bara att slänga iväg en inbjudan, men varje gång när jag kommer hem från jobbet på fredagseftermiddagarna så byter jag om till myskläder och går in i det där “isoleringsmodet” igen. Måste försöka bryta det. Blivit lite klurigare sen vi slutade dricka, nu är det inte lika självklart att gå ut och ta en öl någon dag och träffa folk på det viset. Sen ska ju jag och bae flytta relativt snart så det känns lite roligare att bjuda hem folk när man fått hela den skiten överstökad också…

 

Håhåjaja. Inte har jag blivit klokare på om jag ska stanna på mitt jobb eller söka mig vidare till hösten heller. Har blivit ombedd att ge svar denna vecka, men jag vet fortfarande inte! Skrik! Jag skjuter upp det once again genom att grotta ner mig i mitt bokmanus.

 

Pusshej

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply