Allmänt

Första April

1st April 2017

 

Todelihooo.

 

Det är lördag och plötsligt har det gått nästan en hel vecka utan att jag bloggat. Har tänkt på det flera gånger under den gångna veckan, men det har hela tiden mynnat ut i “äsch, jag gör det imorgon”. Prokrastinering at it’s finest. Nu har jag i alla fall ingen anledning att smita undan längre.

 

I veckan kände jag mig modig på två olika sätt. För det första tog jag tjuren vid hornen och frågade hur det blir med min tjänst som skolkurator. Ska jag vara kvar eller ej? Kan vara ganska bra att veta nu när vikariatet relativt snart går ut. Fick svaret att de vill ha kvar mig och då tog jag mod till mig och begärde den lön jag vill ha för att stanna. Lyckligtvis togs det emot positivt, men jag måste fortfarande vänta på svar från huvudkontoret som bestämmer slutgiltigt. Either way är jag glad att jag äntligen vågade ta tag i detta och stod på mig när det gällde lönen. En liten seger eftersom jag velat och fegat ganska länge.

 

En annan grej som gjorde att jag kände mig modig var att jag vågade säga nej åt en arbetsuppgift som en person ville att jag skulle göra på jobbet. Jag kan ha väldigt svårt att ge ett rakt svar precis i stunden när folk frågar mig saker och behöver ofta tänka igenom det som sagts, och i just den här situationen när jag fått fundera så valde jag att säga nej. Det var jobbigt eftersom jag kan känna ett starkt obehag psykiskt såväl som fysiskt i såna sammanhang (på grund av en viss erfarenhet av att folk blir sura och börjar skuldbelägga en pga de inte får som de vill), men jag klarade det och kände mig väldigt stark efteråt. Som Hannah i GIRLS skulle ha sagt: It’s really liberating to say no to shit you hate.

 

Tassi peppade mig i tankarna <3

 

 

Annars har jag gjort ganska mycket den här veckan. Käkade middag i Hornstull med en kollega i måndags eftersom det var så fint väder då, var på möte med min vulvagrupp på onsdagen och diskuterade klitoris tills sent på kvällen och på torsdagen tatuerade jag mig hos en jätteduktig tjej i Swahili Bob’s studio. Har ju skrivit förut om att jag vill göra lite mer grejer utanför arbetstid nu när våren är på väg och allt det där (vilket en inte kan tro när en ser på vädret idag…), så det kändes bra att ha lite ~~program~~ och faktiskt göra de grejerna. Nu har jag dock ont i armen eftersom tatueringen håller på och läker (jobbade hela dagen igår med den dold under en tjocktröja <.<) så vill mest ta’re lugnt denna helg.

 

 

Men nöjd blev jag!

 

Nu tror jag att jag ska spela lite Sims. Har inte hunnit spela på hela veckan och känner mig ganska melankolisk, då brukar jag bara vilja ge mig hän åt spelandet och inte fundera på så mycket annat.

Pusshej

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply