Allmänt

Woopediwoop

4th April 2017

 

Todelihooo.

 

Våren är här (pls don’t let it snöa nästa vecka) och det är varmt och härligt. Folk är gladare, mina elever är gladare och jag är gladare. Förutom exakt nu, ty bae åkte till Barcelona idag för ett stort evenemang för grafisk design och trots att han bara ska vara borta sex dagar (“bara”) så har jag redan hunnit grina en skvätt över att komma hem till en tom lägenhet. Så är det när en är världens lipigaste lipsill. Can’t believe att vi hade distansförhållande under vårt första år tillsammans lol.

 

Men ANYWAY. En massa bra grejer har hänt också. Min tatuering läker fint, jag har blivit förtjust i Rick & Morty fastän jag inte gillade det förut, jag har sett slutet på Big Little Lies som var ASBRA (possibly bästa serieavslutet evah, det är en miniserie på blott 7 avsnitt så ta och kolla vetja!) och så har jag köpt seriealbumet Vei som jag längtat efter länge. Det bygger på nordisk mytologi which I löv så det var mycket spännande att läsa + så fina illustrationer + enormt mycket girl power.

 

 

Hnngh fina seriealbum <3
Efter tatueringar är det nog det jag bränt mest cash på i mitt liv.


Men sen det största av allt: jag har blivit med fast tjänst på skolan där jag är kurator, woo! Har ju varit vikarie under ett år nu och efter en del förhandlingar om lön och lite annat så har allting nu fallit på plats. I höst fortsätter jag alltså som kurator där och det känns fett. Mina kollegor är glada för det (då började jag också grina?!) och jag är förstås väldigt nöjd. Lägger nog därmed mina tankar om att söka till sexologprogrammet på is ett tag, tror att det skulle bli lite för mycket med att jobba 100% och sedan pendla ner till Malmö en gång varannan vecka (programmet går på halvfart) och plugga. Får bli senare i framtiden.


Glad kurator i vårsolen!


På fredag ska jag gå ut med gänget från Stockholms universitet som jag lärt känna via intervjuerna vi gör tillsammans till en persons C-uppsats. Känns spännande, dels för att det är en grupp (awesome) människor som jag relativt nyligen lärt känna men också för att jag inte varit ute på väldigt länge, samt ej druckit alkohol på över två månader. Får se om jag kanske smakar på en starköl, kan sakna en iskall Staropramen i solen nu när våren har kommit och allt det där. Får se.

Nu ska jag äta min hemlagade veggopizza, kolla på GIRLS och mysa för mig själv.

Pusshej

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply