Allmänt

Påskalainen

17th April 2017

 

Todelihooo.

 

Imorse kom jag hem från Finland, har varit där nu under långhelgen och firat påsk med släkten. Även om det var skitkallt och snöigt var det ändå himla trevligt, hade ej sett mina släktingar på ett par månader så det kändes bra att hälsa på igen. Har käkat massa god mat och påskgodis, varit på torget, chillat. The usual. Hämtat power inför de sista veckorna i skolan innan -dundundun- sommarlovet. Ganska knäppt att det är så pass kort tid kvar nu och att jag snart varit skolkurator i ett år!

 

För närvarande sitter jag och ser över de universitetskurser jag sökt inför hösten. De flesta har s.k. flexibel studieort, dvs en pluggar över Internet, och det känns ganska vettigt eftersom jag som bekant kommer att jobba heltid även i höst och ej har så mycket tid till att vara någon annanstans. Har sökt masterprogrammet i sexologi, men velar nu över huruvida jag ska ha kvar den ansökningen eller inte (yes, håller fortfarande på och yrar om detta).

 

Om jag kommer in så kommer jag ju vilja plugga det och det går ju inte riktigt at this point in my life, så rent logiskt borde jag inte söka. Och dessutom vill jag inte att den platsen “knuffar ut” någon av de andra kurserna jag sökt (psykologi, exempelvis) så att jag plötsligt förlorar en kurs jag annars skulle kunnat läsa. Men samtidigt vill jag prova att söka?! Bara se om jag kommer in. Det här har blivit en sån himla grej för mig, ska faktiskt bli skönt nu när ansökningstiden går ut (imorgon!) så att jag kan släppa de här funderingarna för ett tag. Åtminstone tills sommaren då antagningsbeskeden kommer………..

 

Bröl. Nu går jag ut en sväng för att rensa tankarna. Skönt att ha en sista ledig dag innan det är jobb som gäller igen.

 

Pusshej

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply