Allmänt

Första maj

1st May 2017

 

 

Todelihoo.

 

Det är första maj och som på beställning blev det nästan sommarväder utomhus. Vågar inte hoppas på för mycket eftersom världens snöstorm kan slå till när som helst i det här landet, men idag har det åtminstone varit fint. Den här helgen har dessutom känts så lång, ganska mysko vad en enda extradag kan göra.

 

Idag har jag och bae varit och kikat på lägenheten här i Fruängen som vi ska flytta till. Skrev kontrakt i lördags (andrahand) och nu kan vi basically börja flytta in grejer, vilket var precis vad vi gjorde idag. Det är en tvåa och dessutom ett nybygge så det känns rätt härligt att få en större lägga + lite modernare och fräschare. Får vänta lite tills vi kan börja släpa dit större grejer som vår säng och sådär, men annars är jag peppad på att flytta in där så fort som möjligt. Är ganska färdig med vår etta nu.

 

 

 

 

 

Och jobb imorgon som vanligt. Det känns dock okej, vill främst att veckorna ska gå så det kan bli sommarlov någon gång (långledigt!). Bara en månad-ish kvar nu. Knäppt.

 

Pusshej

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply