Allmänt

Sommarfeels

21st May 2017

 

Todelihoo.

 

Är helt slut, men har samlat ihop mina sista krafter för att skriva lite. Förra helgen tog jag det väldigt lugnt, var mest hemma och myste med bae, men den här helgen har främst bestått av utgångar. På fredagen var jag med några kompisar på terrassen vid Mosebacke och drack öl i solen, och igår gjorde vi vår premiär på Trädgården. Har haft extremt kul och hängt med både gamla och nya vänner och därför känns det ändå som att jag kan ta “straffet” att vara såhär trött idag. Mysko hur snabbt en glömmer vinterns mörker och depp så fort det blir sommar.

 

 

 

 

I torsdags var jag för övrigt med bae och en kompis och såg nya Alien: Covenant i Imax. Det var första gången jag såg en film i det formatet, och dessutom första gången jag var i Mall of Scandinavia. Filmformatet var coolt, men själva rullen var väl sådär. Jag älskar Alienfilmerna och har gjort det sedan många år tillbaka och oturligt nog måste jag säga att det nyaste tillskottet i samlingen inte imponerade. Trött story, ologiska plotholes, ingen karaktär en egentligen brydde sig om… MEN! Det var läskigt och actionfyllt emellanåt och det gillar jag ju, så det var trots allt helt okej.

 

 

Från och med nu kommer jag bara vilja se filmer på det sättet.


Imorgon är det dags för en av de sista veckorna på skolan innan lovet – och dessutom är den bara tre dagar lång thanks to Kristi himmelsfärd och klämdagen. Ska bli så otroligt skönt, både ungarna och personalen är trötta nu och vill ha lov, ingen har väl superstor pepp inför att vara på skolan och det märks. Jag håller på och wrap it up med mina ungar, har avslutande samtal och säger tack och hej till föräldrarna. Har även försäkrat mina “stammisar” om att jag kommer vara kvar nästa år, till deras lättnad (och kul för mig att de vill ha kvar mig!). Nu ska det bli skönt med ett uppehåll.

Det var det! Mina krafter är slut för den här gången, ska återgå till att mysa i sängen. Ha det gött.

Pusshej

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply