Allmänt

Lite långhelg

24th May 2017

 

Todelihoo.

 

Det är officiellt långhelg och thank god for that. Även om denna jobbvecka endast bestått av tre dagar är jag SÅ trött, vilket kan bero på lite olika anledningar. Lätt förkylning och sömnskuld att ta igen från helgen då jag var ute och rände, pollen som attackerar mitt fejs dagligen, mens som plötsligt bröt ut igår… Och så den lilla detaljen att jag lyckades tappa min mobil i toaletten idag och därmed paja den helt. You know, the usual.

 

MEN! Nu är det som sagt långhelg och då finns det inget att klaga på. Jag och bae flyttar i dagarna, ska bli skönt att slänga en massa gammal skit och pallra sig iväg till något nytt, kunna bjuda hem folk mer och hela faderullan. Sen är sommarlovet basically här, eleverna har ingenting kvar i skolan och tiden fylls mostly ut av filmtittande och lekar på skolgården. Jag erbjöd mig att ha s.k. life skills-lektioner med åttorna nästa vecka, ska prata stress och ångest inför nian och vilken hjälp som finns att få. Ironiskt nog känner jag mig själv stressad inför att få min jävla powerpoint att fungera smoothly, men whatever. Det får gå som det går.

 

En liten selfie på’re

 

Jag hade egentligen inte så mycket mer att skriva, kände ba för att fundera högt. Nu håller jag på att somna.

Pusshej

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply