Allmänt

Flytten

28th May 2017

 

Todelihoo.

 

Så var den långhelgen slut. Efter de här fyra dagarna är det som att det redan blivit sommarlov, känns konstigt att jag ska till jobbet imorgon och köra på ett tag till innan det finally är slut på terminen. Nu under den kommande veckan ska jag ha presentation om stress inför åttorna samt ha avslutande samtal med de elever jag träffar, och veckan därpå är det bara lek utomhus som står på schemat. Så det är verkligen sista rycket som gäller nu, mållinjen syns i fjärran.

 

I övrigt har den här helgen varit fullsmockad med grejer att göra. I torsdags fick jag och bae hjälp med att slänga en massa gamla grejer och möbler från vår (dåvarande) lägenhet vid en sopstation, och på fredagen var det så dags för själva flytten. Även då fick vi hjälp och vi bar och släpade och lyfte och slet som fan hela eftermiddagen, men framåt kvällen var det äntligen klart och vi kunde andas ut i vår nya lägga, vår beloved tvåa. Känns så himla skönt att bo på ett större ställe, och dessutom i ett nybygge. Lite skillnad mot förut, so to speak.

 

 

Sen på lördagen, det vill säga igår, var det som bekant galet varmt och jag och bae stack iväg till Vinterviken med några kompisar och solade under större delen av dagen. Det var förstås härligt att kunna glassa på klipporna som att det vore högsommar, men efteråt blev det painfully obvious hur pass ovan en är med värme. Bae däckade utslagen i soffan och jag brände mig över hela bröstet, yay. När det blivit svalare på kvällen stack jag in till stan med en kompis och tog ett par glas på Ljunggrensterrassen, härlig sommarkänsla då vi kunde sitta ute fastän det var sent.

 

Idag har jag varit och kollat på när bae spelat fotboll i hettan, och efter det släpade vi de sista grejerna från vår gamla lägenhet till den nya eftersom flyttstäden kommer imorgon och det måste vara helt tomt där då. Nu sitter jag och pysslar med adressändring och hemförsäkring och känner mig allmänt vuxen. Är verkligen så glad att den här flytten blivit av nu, har gått och väntat så länge och nu är det äntligen fixat. Ser fram emot semestern och att få bo såhär tjusigt under sommaren.

 

 

Nu ska jag läsa igenom min presentation en sista gång så att allting sitter inför imorgon, sen myspys framför House of Cards som vi jag och bae börjat kolla på igen. Hoppas ni haft en bra helg!

Pusshej

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply