Allmänt

Sista skolveckan över!

3rd June 2017

 

Todelihoo.

 

Den sista “riktiga” skolveckan är över och det känns väldigt skönt. Skrev ju förut att jag haft life skills-lektioner med åttorna och avslutande samtal med mina kuratorselever under denna vecka, och som att inte det vore ganska energikrävande i sig var jag även tvungen att göra klart programmet för sjuorna som vi ska ha nästa vecka när det är aktivitetsdagar utomhus. När de dagarna + skolavslutningen är över kan jag slappna av på riktigt. Bara en vecka kvar…

 

Men ändå. Trevligt med helg. Fixade min cykel igår och körde en jungfrufärd, kom farande från Odenplan, över Kungsholmen och Västerbron till Hornstull och sedan nästan raksträcka förbi Liljeholmen och slutligen Fruängen. Det tog någonstans runt 40-45 minuter och jag känner mig stolt som blåste på som en tok i uppförsbackarna, har verkligen saknat att cykla och känna vinden i håret etc. Passade även på att ta ett foto på utsikten från högst upp på Västerbron – samt några selfies…

 

 

 

 

Annars känns allting toppenbra i nya lägenheten. Jag och bae bjöd över en kompis igår och käkade middag och kollade på film, det är ju som sagt sådant jag känner att jag vill göra mer av nu när vi har en tjusigare, större lägga. Ikväll ska vi fira en annan vän som fyller 26, kombinerar det med Champions League-final och kanske lite utgång. Inom mig har jag redan tagit sommarlov och går bara och ser fram emot en massa roliga sommarplaner. Efter nästa vecka får jag äntligen andas ut, som sagt.

 

Pusshej

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply