Allmänt

Så lite kvar nu

6th June 2017

 

Todelihoo.

 

Glad nationaldag, eller vad en nu säger. Det passade rätt bra med en ledig dag idag, behövde få sova ut ordentligt och samla krafter inför det sista av den här veckan. Igår var jag lite tvådagarsbakis och jag och två lärarkompisar hade den första av tre s.k. Choice days på skolan där vi jobbar, vi har sexualkunskap med de elever i sjuan som signat upp för vår aktivitet. Det var riktigt kul, men due to my condition var jag heeelt slut när dagen var över. Känner mig lite piggare inför onsdagen och torsdagen nu när jag fått chilla.

 

Det är tur att både jag, mina lärarkompisar och eleverna tycker det är så pass roligt att ha sexualkunskap, för motivationen på skolan att göra saker är annars ganska låg nu när sommarlovet är så nära. På fredag har kidsen avslutning, och på onsdag nästa vecka går vi i personalen på semester. Jag som jobbade hela förra sommaren kan knappt fatta att jag nu ska vara ledig ända fram till augusti. Om jag bara kan klara mig genom denna vecka och det lilla som är kvar kan jag sen andas ut på riktigt – och se fram emot Håkan på lördag.

 

Pusshej

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply