Allmänt

SEMESTER

15th June 2017

 

Todelihoo!

 

Nu, äntligen. Jag klarade det. Mitt första år som skolkurator är definitivt över och as if today har jag gått på semester. En och en halv månads ledighet ligger framför mig och jag ser framemot det with the power of a thousand suns. Har inte varit “ordentligt” ledig sedan jullovet (förutom några långhelger här och där) så detta är definitivt välkommet. Att få stänga av jobbmobilen, stoppa undan datorn och lämna in nycklarna igår var bliss.

 

Så nu är det vacation time. Jag och min kuratorskollega gick ut igår efter jobbet och drack vin vid Karlaplan och senare gick jag vidare för att träffa bae och några vänner vid Humlegården. Vi käkade på en av Jamie Oliver’s restauranger och kvällen avslutades på en takterass med tjusig utsikt. Nu på fredag ska jag bjuda över lite vänner på middag och brädspel och känner ba åh, det är ju allt det här jag har längtat efter så mycket. Och på måndag åker jag till Finland för midsommarfirande i skärgården, myspys.

 

 


Woppediwoo. Andra grejer jag är peppad på i sommar är min gamla väns 25-årsfest, samt mina föräldrars gemensamma 50 respektive 60-årsfirande i Finland – och min och nyss nämnda väns kommande resa till Zakynthos. Jag vill gärna göra åtminstone en riktig utomlandsresa varje år och eftersom jag ej varit i Grekland förut känns det rätt spännande. Så kan en komma tillbaka till jobbet i höst med lite ny power.

Hoppas alla får en trevlig sommar!

Pusshej

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply