Allmänt

Jag bokade en resa!

29th June 2017

 

Todelihoo.

 

Nu har jag äntligen sett klart det sista avsnittet av Orange is the new black säsong 5 och kan släppa serien för stunden. Tyckte det var en fairly spännande säsong som stundtals tappade lite i kvalitet men snabbt hittade tillbaka igen och visade upp sin vanliga briljans. Självklart slutade det sista avsnittet med en rejäl cliffhanger som kommer få mig att fortsätta kolla på serien om ett år när nästa säsong släpps. Det är trots allt en av mina favvon.

 

In other news tänkte jag bara meddela att min dröm om att göra ytterligare en resa denna sommar besannades eftersom jag köpte en flygbiljett till Amsterdam tidigare i veckan. Kommer vara borta måndag till torsdag nästa vecka och jag reser ensam, vilket känns lite pirrigt eftersom det är första gången jag kommer att befinna mig i ett främmande land all by myself. Nu är det ju emellertid inte på andra sidan jordklotet utan bara 2 timmars flight härifrån, så det kommer säkert gå bra. Har inte så många planer på vad jag ska göra där förutom checka in stan och possibly besöka något museum. Känns kul att jag ska iväg i alla fall!

 

 

 

Det var allt för denna gång, nu ska jag återgå till mitt semesterchillande.

 

Pusshej

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply