Allmänt

Todelihoo!

24th July 2017

 

Todelihoo.

 

Har blott varit hemma några dagar från Finland, men nu är det dags att bege sig ut på resa igen. Inatt åker jag och en god vän till Zakynthos för att chilla lite i den 33-gradiga värmen under en vecka, vilket också kommer bli min sista resa för den här sommaren. När jag kommer hem har jag en vecka kvar på semestern innan jobbet börjar igen, vilket känns ganska märkligt. Samtidigt som jag varit ledig väldigt länge kan jag ej låta bli att undra vart all tid tagit vägen. Håhåjaja.

 

Dagarna jag varit här hemma i Stockholm nu har varit väldigt roliga. I fredags kom en gammal kompis från gymnasiet hit och vi gick ut och träffade några polare i Hornstull. Sen sov hon över tillsammans med ett par andra och vi hade en mysig sleepover där vi spelade spel till morgonen och åt frukost tillsammans när alla vaknat. Under de resterande dagarna av helgen blev det mestadels chill hemma med film och CS-turnering, vilket var rätt skönt. Nu är jag redo att ge mig av ut på resa igen.

 

 

 

Ha det bra så länge!

 

Pusshej

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply