Resor

Zakynthos

2nd August 2017

 

Todelihoo!

 

Igår natt kom jag hem från Grekland och är nu tillbaka i min soffa i Stockholm igen. Tycker alltid det känns lite konstigt att komma hem från ett annat land precis när en vant sig vid att vara där (dvs efter ungefär en vecka), men det är skönt att vara hemma också. Har rest ganska mycket denna sommar (hemresan nu blev min åttonde flygtur under semestern!) och nu har jag nästan en vecka kvar att bara chilla hemma. Det behövs.

 

Annars har jag och min vän M haft det väldigt trevligt på Zakynthos. Dagarna har mostly bestått av att ligga nere på stranden och svettas i solen (det har varit 34 grader som varmast) och bada i Medelhavet. Om kvällarna har vi varit ute och käkat middag och tagit en liten drink – dock inte på den vildaste partygatan i Láganas, den fick 18-åringarna har för sig själva lol. Vi har stiftat bekantskap med ett antal grekiska dudes (som möjligtvis hade lite mer än bara vänskap i sikte…) och varit på båtresa längs med Zakynthos kust till kända Navagio, aka “Shipwreck bay”. Det var min första gång i Grekland och jag är mycket förtjust!

 

 

 

 

 

Det här var min årliga solresa, under de senaste åren har jag försökt göra en sån varje år och nu funderar jag redan lite på vart jag ska styra kosan nästa sommar. En vecka räcker ganska bra för mig när det gäller att resa bort och speciellt i ett såhär pass varmt land, där det egentligen aldrig blir speciellt svalt och en får vara nöjd med att inte svettas fullt lika mycket när mörkret faller. Är lite intresserad av Balkanländerna sedan jag var i Kroatien så det kanske blir något åt det hållet. Men det får vi se nästa sommar.

 

Nu ska jag pyssla lite med mitt bokmanus som jag fått en del idéer till under tiden jag var borta, har saknat att skriva på det. Jag hoppas alla haft en trevlig vecka och en fortsatt skön sommar när vi nu går in i augusti.

 

Pusshej

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply