Allmänt

Höstfeelings

26th August 2017

 

Todelihoo.

 

Det är en höstig lördagseftermiddag och jag har gått i den klassiska fällan att sova för mycket, men det var så skönt att få morna sig efter jobbveckan och fredagskvällens shenanigans. Igår var jag och bae på kräftskiva hos några vänner och hade det väldigt trevligt, det var goda kräftor och god mat i allmänhet, mycket skratt, tramsande och snapsvisor. Jag dricker ju som bekant inte nu, men alkoholfri öl dög bra och det är skönt att inte vara bakis. Fast så ironiskt att jag ändå ska vara trött idag ändå till följd av för mycket sömn, aldrig får en vara nöjd!

 

Annars har veckan flutit på rätt bra, det har hänt mycket på jobbet och jag och mina kollegor har fått några elever att hålla ögonen på. Vissa är kids jag känner från förr, andra är helt nya för elevhälsan. Nästa vecka ska jag gå runt och presentera mig för alla eleverna i senior school (åk 7-9, där jag är kurator) och på så vis försöka göra mig själv lite mer synlig. Många har redan koll på vem jag är, men kids glömmer snabbt och jag vill passa på att säga hej innan terminen drar igång på riktigt med allt skolarbete och de får annat att tänka på. Får se om några nya söker sig till mig efter min lilla rundvandring.

 

 

 

 

Idag har jag för övrigt varit till stan en sväng, det var rätt kallt i luften men jag gillar det. Tyckte den här sommaren hade ganska svårt att komma igång, det blev liksom aldrig nån vidare värme sådär att man ville hänga på stranden hela dagen (eller så var jag bortrest under just de dagarna…), så nu får det gärna bli höst för min del. Eftersom lönen kom igår (med en liten bonus för mig eftersom mitt gamla kontrakt som vikarie flöt in i mitt nya kontrakt som fast anställd, thank u lord!!) passade jag på att shoppa en del, köpte alla album av Saga som kommit ut och lite kläder, bl.a. en jacka för 800… Kunde ej låta bli, den kallade på mig! Är i alla fall väldigt nöjd.

 

När jag kom hem hade jag och bae en diskussion om att köpa en Playstation 4, vilket vi diskuterat mycket förut. Nu blev det finally av, bae stack iväg med cykeln och kom hem med spelkonsolen några minuter senare. Jag ser fram emot att spela rebooten av mitt barndomsspel Crash Bandicoot, men det finns förstås många andra spel vi tänkte pyssla med under den kommande tiden, nya Uncharted exempelvis. Som sagt – det får gärna bli höst nu, så en kan mysa inomhus och spela tillsammans. Var ett tag sen jag och bae var hooked på något nytt spel och jag är glad att det är dags igen.

.

 


Nu ska vi starta upp den. Hoppas alla får en trevlig helg.

Pusshej

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply