Allmänt

Några söndagstankar

3rd September 2017

 

Todelihoo.

 

Dagarna flyger förbi och plötsligt är jag genom hälften på min vita månad. Har varit nykter två helger i sträck (vilka inkluderat både en kräftskiva och ett dubbelt födelsedagsfirande!) och det känns väldigt skönt. Som vanligt kan jag känna att jag saknar smaken av starköl eftersom alkoholfri öl inte riktigt är samma sak, men eftersom jag blir bakfull så himla lätt – och dessutom så bakfull att det håller i sig i nästan två dagar – känns det som ett ganska lågt pris att betala för att må bättre.

 

Oh well. I fredags gick jag ut och käkade middag på Lily’s Burger vid Nytorget eftersom en kompis fyllde år. Bae fyllde år dagen efter, det vill säga efter att klockan slagit tolv, så gänget passade på att gå ut och fira båda födelsedagsbarnen på Trädgården. Jag och en annan vän bestämde oss dock för att åka hem eftersom ingen av oss drack, och på tuben pratade han och jag om alkoholvanor och att försöka hålla koll på hur mycket en dricker och så vidare. Lustigt nog har jag börjat ha fler liknande konversationer med andra bekanta på senare tid, jag undrar om det hänger ihop med att vi blir äldre och reflekterar mer över stuff. Jag tycker i alla fall det är intressant att höra andras tankar om ämnet.

 

Sen på lördagen fyllde bae år som sagt och vi hade lite kalas hemma hos oss i Fruängen för den närmsta familjen. Bae fick många fina presenter – bland annat nyheten om att han ska bli morbror för andra gången tidigt under nästa år. Resten av dagen var vi mestadels hemma och chillade och idag, söndag, har bae varit iväg och spelat fotbollsmatch och jag har stått och kollat på. Nu är vi tillbaka hemma igen och jag pendlar mellan vad jag vill sysselsätta mig med: spela Sims på datorn, spela Crash Bandicoot på playstationet eller pyssla lite med mitt manus (som jag redan skickat in anyways…). Det blir någon sorts blandning av alltihopa – men först ska jag blogga färdigt i alla fall.

 

För övrigt drömde jag här om natten att jag var gravid – och inte så lite heller. Jag hade hela magen och allt. Även om det är några dagar sen jag drömde detta har drömmen ändå stannat kvar hos mig och jag har funderat en del på den, främst för att jag är så glad över att det var just en dröm. Jag antar att det är ett tecken på att en definitivt inte är redo för barn när en drömmer att en är gravid och blir lättad över att det inte var på riktigt? Inte för att det är något som säger att jag måste skaffa barn nu, men jag funderar ändå en del på det där. För varje år som går blir jag mindre taggad på att föröka mig (blotta tanken på att vara preggers skrämmer mig) och jag undrar om det kommer svänga om vid något skede. Kan inte riktigt se det hända. Hmm.

 

Ska fundera vidare. Probs spela lite Sims, trots allt. Hoppas alla haft en fin helg.

 

Pusshej

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply