Allmänt

Tredje dagen då…

7th September 2017

 

Todelihoo.

 

Det var då själva fan vilken envis förkylning jag åkt på. Tidigare har jag behövt ungefär två dagar för att återhämta mig tillräckligt mycket för att kunna återvända till jobbet, men nu är jag inne på min tredje dag i sjuksängen och även om jag känner mig ever so slightly bättre så är det inte tillräckligt för att kunna ta mig an en arbetsdag. Kvällarna och nätterna är värst, bihålorna blir fullkomligt igentäppta, jag har ont i hals och lungor och är bara så slut. Känns minst sagt ganska rövigt.

 

Idag åkte dessutom bae till Svalbard (av alla ställen!) med jobbet, så jag är ensam i min misär under de kommande fyra dagarna också. Börjar känna mig aningen less på att bara gå hemma och glo, får lite cabin fever av att stirra på samma väggar om och om igen. Saknar jobbet, frisk luft och framför allt mänsklig kontakt – vilket kanske märktes tydligast idag när ett par hantverkare kom in i lägenheten för att kolla avloppen och jag ba HEJ! Kom in, kom in!! Jag sitter här borta i soffan om ni behöver något ihihi hohoho etc. Slutade med att de kommenterade hur trevlig jag var, vilket förstås gjorde mig glad, men jag blir lite sådär när det kommer “besökare” och speciellt om jag varit isolerad för mig själv såhär länge.

 

 

 

 

 

Bröl. Sen är det ju typiskt att jag ska bli sjuk just denna vecka när det händer en massa grejer till helgen. Det är födelsedagstider och jag är bjuden på två olika firanden här i Stockholm både på fredag och lördag – samtidigt som jag är bjuden på en inflyttningsfest på fredag och en 25-årsfest på lördag i Uppsala! Allting kom på en och samma gång och jag vill gå på allt, även om det obviously inte är fysiskt möjligt (eller jo… men you know, lite meckigt). Nu känns det ba, kommer jag ens kunna gå på något med den här eländiga förkylningen i hasorna? Misär, I tells ya!

 

Måste fokusera på att bli frisk nu. Häller i mig fruktansvärt starka ingefärashots och värktabletter och ligger som en liten korv i soffan och ~återhämtar~ mig. Håller tummarna för imorgon. End of rant.

 

Pusshej

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply