Skolkurator Socionom

En månad in på terminen

15th September 2017

 

 

Todelihoo.

 

Jaha, då var det äntligen fredag. Den här veckan har bara flugit förbi och plötsligt har halva september passerat. Jag gillar dock att det blivit höst eftersom det innebär att min födelsedag närmar sig. Har redan planerat en fest i Uppsala och en här i Stockholm, eftersom jag inte gjorde något stort förra året tänkte jag göra något extra nu när det är 25-årsdagen som kommer. Gillar att fylla i år i allmänhet så det känns kul att ha ett dubbelt firande att se fram emot.

 

I övrigt har den här veckan verkligen varit intensiv. Jag har varit med på en rättegång under en heldag i Attunda tingsrätt som stödperson åt en elev, vilket självklart var en tung upplevelse för alla inblandade. Sen har jag fått göra terminens första orosanmälan till socialtjänsten samt skrivit en BUP-remiss i ett annat fall, så även där har en hel del energi använts. Annars är det mycket elevsamtal av olika slag, kontakt med föräldrar, planering av mina sexualkunskapslektioner som drar igång om ett par veckor, med mera. The usual, fast i rätt stor mängd.

 

Jag älskar när det händer grejer på jobbet och finns mycket att göra, men nu under denna fredagseftermiddag kände jag verkligen hur trött jag är. Imorgon har vi dessutom den s.k. autumn fair på skolan – en höstmarknad då eleverna säljer olika grejer och både personal, föräldrar och vänner är där som besökare, vilket i och för sig är väldigt trevligt men också innebär att det inte blir en fullt lika lång sovmorgon på lördagen (men däremot en ledig dag senare på terminen in return, wo!).

 

 

Blev fast mitt i ösregnet igår :c

Sist och slutligen kan jag nämna att jag tatuerade mig igår, på Swahili Bob’s på söder som numer blivit mitt favoritställe. Gjorde tre stycken små motiv på vänsterarmen för att fylla ut den lilla plats som finns kvar (dock ej helt klar än!), var förstås ganska intensivt samtidigt som jag känner att jag nu vant mig så pass mycket att det inte längre är någon big deal att komma in i tatueringsstudion, lägga sig på britsen och få en nål stucken upprepade gånger i huden. Vem hade kunnat tro att det skulle bli så när jag gjorde den där första gaddningen för 6 år sen i London? Håhåjaja.


Nu ska jag käka hamburgare med bae, spela Playstation och bara ta det lugnt. Har längtat efter det.

Pusshej

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply