Allmänt

Nybliven 25-åring

25th October 2017

 

 

Todelihoo!

 

Så var en plötsligt nybliven 25-åring (igår fyllde jag år, FN-dagen till ära). Det känns fett, är redo att bli in my mid-twenties och se vad livet för med sig och allt det där, bla bla. Mest av allt var jag exalterad över att fylla år, ty det är ju något som jag är oerhört förtjust i. Fikade med mitt awesome elevhälsoteam igår på jobbet och min biträdande rektor höll ett vackert tal till mig om att jag är omtyckt både som kurator och som människa och jag höll som vanligt på att börja grina – speciellt när jag fick ett par silverörhängen i form av kvinnotecknet i present av dem!

 

 

 

 

Dock lyckades jag hålla mig samman under resten av arbetsdagen och tog glatt emot resten av kollegornas (och somliga av elevernas) grattisönskningar. Tårarna kom dock senare, när min mamma meddelade att hon kommit med flygbussen från Arlanda till Bromma där jag jobbar bara för att säga grattis till mig (hon bor ju egentligen i Uppsala). Har ej sett min mamma på flera veckor så kände mig som ett litet barn när jag såg henne stiga av bussen och tårarna flödade redan innan vi hunnit fram till varandra. Nu är jag redan ganska emotionellt instabil till följd av att jag ska ha mens om två dagar samt är under mycket stress på jobbet, men alltså herregud vilken känslo-overload jag fick där. Grinar nästan när jag skriver detta lol.

 

Anyway, när jag och mamma hängt färdigt åkte jag in till gamla stan och käkade middag med bae, på samma ställe som vi åt förra året (tapas). Hade det myspysigt och fick en lyxig spavistelse i present, någonting jag ser fram emot with the power of a thousand suns eftersom jag som jag nyss nämnde är extremt stressad på jobbet (har helklasslektioner med alla niorna denna vecka i sexualkunskap, love it men tar så mycket energi, ni vet allt det där som jag nämnt förut). Det var en toppenfödelsedag då jag kände mig väldigt firad av alla i min närhet, och dessutom hade jag ju fest hos oss här i Stockholm i helgen så då kände jag mig uppskattad av vännerna också – kärleken ba flödar.

 

Nu ska jag bara harva klart den här veckan innan det är dags för höstlov och mer festligheter i form av att jag åker till Uppsala för att hänga med familjen samt ha halloweenfest med mina vänner där. Kuligt.

 

Pusshej

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply