Allmänt

Mer 25-årsfirande

29th October 2017

 

Todelihoo!

 

Nu är min födelsedagshelg officiellt över och det känns lite trist. Hade sett fram emot denna helg väldigt mycket och sen gick allting så fort, men jag har åtminstone haft det otroligt bra och det är ju de fina minnena jag kommer ha kvar. I fredags åkte jag och bae till Uppsala och jag fick äntligen träffa min familj (och min hund!) efter så lång tid, kändes skönt att vara hemma med dem och bli ompysslad. Några gäster kom över och vi spenderade fredagskvällen med att dricka vin och prata minnen, var väldigt mysigt.

 

Sen på lördagen var jag och bae en sväng på stan och på kvällen gick hela familjen ut för att äta på restaurang tillsammans. Ett par timmar senare var det dags för min halloweenfest och jag fick återse många av mina gamla vänner som jag inte heller sett på väldigt länge. Vi gjorde musikquizet som jag fixat och jag blev väldigt rörd över de fina presenterna jag fick och att alla verkade så glada över att vara där, kände verkligen att jag saknat allihopa så mycket. Många av de här personerna var med på min 20-årsfest för fem år sedan och de är fortfarande några av mina närmsta vänner, så det var toppen att de kunde vara med och fira mig som nybliven 25-åring också!

 

 

 

Imorgon ska jag jobba som vanligt, men det är ju höstlov och därmed väldigt lugnt. Ska vara på skolan och pyssla med lite grejer, skönt att kunna organisera och planera samt läsa några böcker jag inte haft tid med förut. I slutet av veckan ska jag åka till Finland och det känns också bra, saknar mina släktingar där som jag inte träffat sedan mitten av sommaren. Det är dags att hälsa på igen.

 

Pusshej

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply