Allmänt

Julen 2017

27th December 2017

 

Todelihoo.

 

Julen är slut och som vanligt känns det lite vemodigt och tomt. Jag går och längtar så mycket och sen är det plötsligt över! Imorse kom jag hem från Finland där jag firat tillsammans med familj och släkt. Har haft det väldigt bra, själva julaftonen blev mysig med middag, julklappsutdelning och kyrbesök och juldagen blev party eftersom vi hade överraskningsfest för min farsa som fyllde 50. Efter festen gick jag ut tillsammans med några vänner och hade en riktig toppenkväll som slutade någon gång runt fyra på morgonen och som jag fortfarande känner mig ganska trött efter, haha.

 

 

 

 

Så det var den julen, det! Eftersom jag är rätt sliten efter båtresan hem då jag ofta sover väldigt dåligt orkar jag ej skriva så mycket mer för stunden, men kan i alla fall nämna att nu börjar preppandet inför nyårsfirandet som jag också ser fram emot väldigt mycket. Sen är det dags för min och baes resa till Kap Verde och efter den är det äntligen dags för oss att flytta till vår trea. 2018 kommer därmed att börja på bästa tänkbara sätt.

 

Nu ska vi käka middag. Hoppas alla haft en bra julhelg.

 

Pusshej

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply