Allmänt

Nya lägenheten! <3

24th January 2018

 

Todelihoo.

 

Tänkte göra en snabb uppdatering innan jag ska återgå till uppackandet av våra triljoner flyttlådor och IKEA-kassar. Igår flyttade vi alltså äntligen till vår nya lägga, vår extremt efterlängtade trea. Som jag skrivit om förut är det här ett förstahandskontrakt och det känns så jävla SKÖNT att ej behöva flytta omkring mer och byta adress en gång i halvåret typ. Nu är vi här för att stanna. Dessutom är det betydligt lägre hyra jämfört med när vi bodde i andra hand och det känns också som en enorm stresslättare, att kunna börja spara pengar igen och få lite mer stabil ekonomi. Win på alla fronter.

 

 

 

 

Åh, jag är så glad. Det känns som att så mycket har blivit lättare nu i och med denna flytt (vi har till och med kommit närmare tunnelbanan, bara en sån sak, haha). Nu kan jag fokusera på andra grejs i livet som jag haft på gång och släppa det här med att behöva boka flytthjälp, städning, lämna nycklar, skaffa nytt elavtal, internetabonnemang + tusen andra grejer. Nu ska vi bara fixa och pyssla och göra det mysigt här i nya läggan och sen kommer allting falla på plats. Ser redan fram emot inflyttningsfesten…

 

Men nu tillbaka till packningen så en kan få kolla på Bron någon gång, tihi.

 

Pusshej

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply