Allmänt

Söndagstankar

11th February 2018

 

Todelihoo.

 

Sitter och söndagsmyser i köket och är glad över att jag är frisk efter en tillfällig förkylning. Hade en riktigt intensiv dag på jobbet i torsdags och blev tvungen att i bokstavligt talat sista sekunden ställa in en återgivning jag skulle åkt på till följd av en mer akut situation som dök upp. Det var ett sånt där tillfälle då jag verkligen fick omprioritera och träna på att hålla huvudet kallt. Allting gick förhållandevis bra till slut, men när jag åkte hem började jag känna mig rejält förkyld och när jag vaknade på fredagen var jag helt paj. Stannade hemma och har mått sisådär under helgen, men nu här under fredagskvällen känner jag mig ändå – peppar peppar! – frisk. Hoppas att det bara var någonting som försvann lika snabbt som det kom.

 

I övrigt släpade jag mig iväg till organisationen StudyAbroads mässa vid Hötorget under lördagen för att lyssna på representanter från olika universitet och college från Europa, USA och Australien som var där och ställde ut. Jag har ju haft en del tankar om att studera vidare utomlands, och mer specifikt till en masterexamen isåfall. De flesta universitet ser förstås trevliga och välkomnande ut, men sist och slutligen handlar det ju om priset. Det är knappast billigt att plugga utomlands och unless en mysteriously får tillgång till en väldigt stor summa pengar känns det som att en måste lösa det ekonomiska genom lån eller stipendier. Får se hur det går med det. Det är hur som helst inte bråttom, funderar fortfarande på att söka KI:s steg 1-utbildning till hösten och om jag kommer in på den blir det den som gäller. Allt i sin tid…

 

 

Knappast en oerhört spännande bild, men är stolt över att jag byggt ihop detta köksbord helt själv, haha!

I sovrummet kämpar bae fortfarande med byrån som är helt enorm…

 

 

Håhåjaja. Nu går jag mest och räknar dagarna tills jag och mamma ska åka till Zanzibar. Februari känns likt januari som en riktig sån där “meh”-månad och jag är glad över att tiden går så snabbt i och med att jag och bae har så mycket att fixa i lägenheten. Då får en fokusera på något annat än att längta till sommaren.

 

Hoppas allting är bra med er.

 

Pusshej

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply