Allmänt

En liten hint av sommar

22nd April 2018

 

Todelihoo.

 

Som antagligen ingen missat har det varit extremt fab väder under den senaste veckan och vårkänslorna har varit vilda. Även om jag haft rätt mycket på jobbet (och väldigt intensiva saker också, hade en riktigt tossig eftermiddag i fredags då jag och en lärare fick teama ihop oss och ta itu med en situation som utspelat sig på sociala medier) så har jag varit på väldigt bra humör och det mesta känns som att det ba flyter på. Hade dessutom handledning i tisdags då jag träffar andra skolkuratorer och vi tar upp elevärenden och annat tillsammans med en psykolog och där fick jag mycket bra hjälp och stöd i en annan knepig jobbsituation som jag funderat på ganska mycket.

 

I övrigt har jag träffat en hel del vänner på sistone, vilket känns skoj eftersom jag så gärna vill det nu när det äntligen bivit varmare och ljusare ute och energin finns igen. Var på AW med ett par tjejkompisar i torsdags och det var helt fullt på nästan alla uteserveringar, och även på fredagen råkade det bli så att jag gick ut en sväng eftersom en kollega frågade om jag ville hänga med precis när jag skulle hem från jobbet efter den tossiga eftermiddagen jag nämnde tidigare. Invigde Mosebacke för säsongen och drack öl i den stekande solen, var hur härligt som helst. Igår kväll hade jag och bae spelkväll igen för ett annat par vi känner och idag har vi spelat nya God of War (som är så jäävla bra?!) och varit och sprungit tillsammans på gymmet. Känns återigen som att mycket i livet är riktigt bra nu och att jag är på ett riktigt bra ställe. Hoppas det fortsätter så!

 

 

Nu är det dags för middag. Jag hoppas allting är bra med er och att ni haft en fin helg.

Pusshej

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply