AllmÀnt

Sommar!

24th June 2019

(Kanske inte den mest kreativa titeln pÄ inlÀgget, men den summerar ÀndÄ den senaste tiden pÄ bÀsta sÀtt!)Nu i juni har sommaren kommit igĂ„ng pĂ„ allvar och den hĂ€r veckan Ă€r min sista vecka pĂ„ skolan innan jag gĂ„r pĂ„ semester. Det hĂ€r skolĂ„ret har varit spĂ€nnande och minst sagt stressigt i perioder, har Ă„terigen lĂ€rt mig mycket som kurator och gĂ„r nu mot mitt fjĂ€rde Ă„r med Ă€nnu mer kunskap och erfarenhet Ă€n tidigare, kĂ€nner mig rĂ€tt rutinerad och ska inleda nĂ€sta termin med en förelĂ€sning om problematisk skolfrĂ„nvaro inför all personal pĂ„ skolan vilket kĂ€nns viktigt. Är nöjd med mitt jobb just nu och taggad pĂ„ Ă€nnu ett Ă„r med kidsen! (Även om det var lite sorgligt att sĂ€ga hejdĂ„ till niorna för ett par veckor sedan, som vanligt…)I övrigt Àr det som bekant varmt och hÀrligt utomhus för det mesta, vilket resulterat i en del bad pÄ senare tid. Har hÀngt mycket med kompisar under den hÀr mÄnaden, varit ute och dansat, haft avslutningsfest med jobbat, sjungit karaoke, grillat och firat midsommar med goda vÀnner hÀr hemma hos oss. SÄna dÀr hÀrliga grejer som hör sommaren till.

Nu pÄ onsdag ska min vÀn designern Andrea Labbé (som har sin butik vid Karlaplan dÀr jag köper alla mina vackra klÀnningar!) ordna en författarkvÀll i shoppen dÀr jag ska fÄ sÀlja mina bok och lÀsa lite ur den ocksÄ. Ser fram emot det Àven om det kÀnns lite pirrigt förstÄs. Jag hoppas att mÄnga kommer dit och hÀlsar pÄ, vore sÄ roligt!

Nu ska jag titta pÄ fotbollsmatchen mellan Sverige och Kanada och heja fram tjejerna till kvartsfinal.

Jag hoppas allt Àr bra med er.

Pusshej

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply