Allmänt

Bokmässan

17th October 2019

Todelihoo!För snart en månad sedan var jag på bokmässan i Göteborg, där jag deltog som utställare via förlaget som publicerat min bok, Visto (samt moderförlaget Idus). Mässan varar ju som bekant i fyra dagar och jag befann mig på plats under alla de dagarna, även om jag bara stod i förlagets monter under två sessioner (fredagen och söndagen). Kort och gott kan jag säga att det var en helt fantastisk upplevelse, jag träffade så många trevliga personer (både andra författare samt människor som kom fram och var nyfikna på min bok), och så var det ju förstås en härlig miljö och atmosfär i allmänhet för en bokälskare som jag. Plus att jag fick en långhelg i mysiga Göteborg! Är oerhört nöjd och vill bara göra mer av detta.

Nu skriver jag på uppföljaren till min debutroman, har fått ett väldigt flow. Om du är nyfiken på min bok så kan den beställas här, via Vistos hemsida.Jag hoppas allt är bra med er.Pusshej

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply